Over mij

Mijn naam is Fernando, ik ben ondertussen 30 lentes jong. Ik heb Italiaanse roots, maar ik ben geboren en getogen in België. Ik ben een zeer open persoon, die vrij spontaan en sympathiek is. Ik ben heel sportief en ook sportief gebouwd. Ik heb al heel veel reizen achter de rug en ik heb al heel wat gezien en meegemaakt. Elke ervaring dat ik mee oppik vind ik enorm aangenaam. Des te meer reden om mijn aandacht volledig aan u te overhandigen, en enkel en alleen maar aan u.

Heel mijn leven lang ben ik al een luisterende oor geweest, dat doet ik gewoon al te graag. Ik laat mensen graag hun hart luchten bij mij, dat doet zowel mij als de persoon in kwestie een enorm groot plezier. Mensen hebben eenmaal een uitlaatklep nodig, iemand waar ze mee kunnen praten en iemand die hen waardeert hoe ze werkelijk zijn. Alleen verwacht ik natuurlijk wel, dat u altijd eerlijk bent.

Zelf hou ik ervan om gewoon in mijn vrije tijd een tasje koffie te drinken met een kennis, vriend, familie en gewoon een keer over “het weer” het eens hebben. Het doet deugd om een keer is terug over de standaard praktijken te praten, een keer is terug naar het gewone leven…

Ik merk dat iedereen tegenwoordig continue aan het stressen is, constant met hun werk bezig zijn, de tijd niet meer hebben om een stom conversatie als over het weer te hebben. Dit is dan meteen de reden waarom mensen continue kampen met een burn-out of een depressie.

Ik zie mij zelf als een levensgenieter… en ik wil het delen met anderen, ik wil luisteren naar anderen, uw mening horen, eens kijken wat u te zeggen hebt, en niet te vergeten… Wat u verlangt… Ik zal erover zorgen dat u terug van u leven kan genieten, dat u terug zonder kopzorgen naar huis kunt gaan. Dat u terug kan zeggen: Ik leef mijn leven.

Tot slot; het belangrijkste dat je over mij moet weten, is dat ik met alle plezier u alle aandacht geef dat je verdient, en hiervoor heb je echt niet veel nodig, want ik doe het met alle plezier. De rest komt u wel te weten.